Mårtenstorpsgatan 103

Mårtenstorpsgatan 103

Slutpris

3 700 000 kr


Gustavslund— Helsingborg

Mårtenstorpsgatan 103


Slutpris
3 700 000 kr

Gustavslund— Helsingborg

FINT RADHUS I OMTYCKTA GUSTAVSLUND!

Är ni på jakt efter ett radhus med generösa ytor och en fin trädgård? Välkomna till Mårtenstorpsvägen 103 i Gustavslund!

Snart finns chansen att förvärva detta fina radhus om 99 kvm placerat på gaveln i ett familjevänlig område. In välkomnas man av en ljus och rymlig hall som erbjuder god plats till att hänga av sig ytterplaggen samt förvaring i form av garderob. Här hittar vi även ett utav det två badrummen som bostaden har att erbjuda och detta utrustat med dusch. Vidare in kommer vi till det fina och eleganta köket som går i ljusa kulörer på luckor med en mörk bänkskiva som snyggt bryter av. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör att det erbjuds stora sociala sällskapsytor med utgång till trädgården som blir bostadens favorit plats.

En fantastisk takhöjd vilket ger en härligt känsla och en snygg spiraltrappa som tar er upp till andra våningen där ni finner två väldisponerade sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring. Det andra helkaklade badrummet finner vi även på detta plan och även här är badrummet utrustad med dusch. Helt enkelt en fantastisk bostad för er som värdesätter stora ytor.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med
bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger nära. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!

Missa inte chansen att förvärva detta fina radhus och anmäl ert intresse redan idag!


Boarea
99.2 kvm
Avgift
4 373 kr/mån
Rum
3 rum (2-1 sovrum)
Såld
2021-11-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Mårtenstorpsgatan såldes av oss 2021-11-09. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Mårtenstorpsgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.