Frontgatan 6

Frontgatan 6

Slutpris

830 000 kr


Fredriksdal— Helsingborg

Frontgatan 6


Slutpris
830 000 kr

Fredriksdal— Helsingborg

TREVLIG 2:ROK HÖGST UPP I FASTIGHETEN MED HISS!

FLER BILDER KOMMER INOM KORT, ÄR NI INTRESSERADE HÖR AV ER FÖR MER INFORMATION.

Varmt välkomna till denna stora, fina tvåa om 61 kvm som är belägen på fjärde våningen med en fantastisk utsikt som man når genom att ta hissen som är belägen endast en halvtrappa upp, otroligt smidigt och bekvämt.

Här erbjuds en stor och ljus tvårummare med en praktisk och smart planlösning. Att kunna ta hissen upp till fjärde våningen som är högst upp i fastigheten är otroligt smidigt vilket gör lägenheten oerhört attraktiv då man slipper ha folk som bor ovanför en samt att man får en oslagbar utsikt. In genom ytterdörren välkomnas man av en rymlig hall med goda ytor till att häng av sig ytterplaggen, bra med förvaring i garderoberna och man slipper att trängas. Framför hallen finner man sovrummet, ett trevligt sovrum med ett fint laminatgolv, plats till en stor dubbelsäng, skrivbord och sen har man garderober längs ena väggen. Till höger om hallen ligger vardagsrummet som är stort och rymligt med god plats till umgängesytor som får ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna och den fria utsikten. Kan inredas med soffgrupp och ett större matbord. På andra sidan finner man badrummet, ett helkaklat fint badrum som går i svarta och vita kulörer på kaklet. Stambyte är planerat att starta andra kvartalet av 2019. Ett ypperligt tillfälle för er som köpare att inom föreningens förslag kunna skapa ert drömbadrum där ni får möjlighet att välja kulör på kaklet. Badrummet är utrustat med wc, tvättho, handdukstork och dusch.

Trevligt, ljust och rymligt kök med vita luckor tillsammans med en fin bänkskiva och kakel. Ett praktiskt kök med matplats, goda arbetsytor, bra med skåp till förvaring samt utgång till den härliga balkongen. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys.
Mycket trivsam balkong med plats till möblemang. En fantastisk utsikt på ett högt och fritt läge. Här har det spenderats många timmar, verkligen en favoritplats som måste upplevas på plats!

Bostaden är en perfekt förstagångs-lägenhet eller för paret då planlösningen är väldigt genomtänkt med goda ytor i samtliga rum. Fördelarna att bo just här är många men för att nämna några är först och främst placeringen av fastigheten som lägenheten finns i, nära till garaget och tvättstuga samt förrådet finns i samma byggnad som det inte gör i de andra. Att man kan ta hissen som endast ligger en halvtrappa upp och att lägenheten ligger högst upp som gör att man får en fantastisk utsikt samt att ingen bor ovanför en. En attraktiv låg månadsavgift och att det ska göras ett stambyte som menas med att badrummet kommer bli helkaklat, modernt och nytt där du som köpare får en ypperlig chans att forma ditt drömbadrum med kulör på kaklet utifrån föreningens utbud. Förvaring finns det gott om både i lägenheten men annars har man även ett källarförråd och ett matförråd.

På området finns flera uteplatser med möjlighet till grillning och lekplats för mindre barn. I området finns också stora grönområden fina promenad- och cykelvägar, skola, förskola och daghem. Man bor med kort avstånd till ICA Maxi, City Gross, Apoteket, Lidl och systembolaget. Bussförbindelserna är väldigt bra, med bara ett kort gångavstånd ligger närmaste busshålls plats sen finns det parkeringsplatser och garage där det råder kö-system om man färdas med bil annars finns det ett flertal gästparkeringar, ett komplett boende i ett lugnt område.

Välkommen till Frontgatan 6!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 881 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-02-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Frontgatan såldes av oss 2019-02-08. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Frontgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.