Furutorpsgatan 56

Furutorpsgatan 56

Slutpris

1 195 000 kr


Högaborg— Helsingborg

Furutorpsgatan 56


Slutpris
1 195 000 kr

Högaborg— Helsingborg

STILREN TVÅA MED INGLASAD BALKONG!

Är ni på jakt efter en superfin tvåa placerad på andra våningen med inglasad balkong? Välkomna till Furutorpsgatan 56!

Nu finns chansen att förvärva denna kvadratsmarta tvåa om 66.5 kvm belägen på andra våningen med hiss. In välkomnas ni utav en ljus och rymlig hall där ni smidigt hänger av er ytterplaggen med möjlighet att installera garderober. Till vänster om hallen finner ni badrummet som är utrustad med dusch samt klädkammaren som erbjuder goda förvaringsutrymmen. Vidare in når ni detta stiliga kök som går i mörka kulörer på luckor och skiva med ett ljusare kakel som snyggt bryter av det mörka med plats till matbord. Ett kök som verkligen tar fram matglädjen. I anslutning till köket finner ni sovrummet som går att inreda med dubbelsäng och förvaring samt vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till stor soffgrupp. Här har ni hittar ni även utgången till den inglasade balkongen som är fullt möblerbar och blir bostadens nya favoritplats.

På Furutorpsgatan 56 bor ni med närhet till kommunikationer och service. Allt från livsmedelsbutiker till bussförbindelser som förenklar er vardag. Har ni bil finns det gott om fria parkeringar längs gatorna i området. Vill ni ner till stan är ni där på några minuters promenad, ett fantastiskt läge!


Boarea
66.5 kvm
Avgift
5 366 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-02-01

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Furutorpsgatan såldes av oss 2022-02-01. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Furutorpsgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.