Fyrhögagatan 119 / Bårslöv / Helsingborg

FINT BOSTADSRÄTTSRADHUS MED RADHUSKÄNSLA MED EGEN GARAGEPLATS!

Slutpris
1 025 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
6 942 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna radhus på fyrhögagatan såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på fyrhögagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bårslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att presentera detta fina bostadsrättsradhus i två plan med egen garageplats som ingår i avgiften som ligger i omtyckta och populära Bårslöv, Fyrhögagatan 119!

Lägenheten är i två plan där första plan erbjuder en välkomnande ljus hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till vänster om hallen finner man köket, ett rymligt och fint kök med god förvaring, arbetsytor samt plats till en matgrupp. Grovköket ligger vägg i vägg med badrummet där vissa tar ner väggen mellan och gör ett enda stort badrum med tvättdel. Att det finns ett badrum på vardera plan där det ena har dusch och det andra ett badkar är oerhört praktiskt. De båda går i en ljus ton på kaklet som är på halva väggen och en plastmatta på golvet. Vardagsrummet är stort och ljust som erbjuder trevliga sociala ytor som kan inredas med soffgrupp och större matbord. Från detta rum leds man ut till det inglasade uterummet som förlänger sommarperioden och blir favoritplatsen i bostaden. En välskött trädgård med trädäck, gräsmatta och ett förråd. Har man inte fått radhuskänslan än så kommer den garanterat komma fram när man kliver ut på den lättskötta trädgården. Inte alls långt ifrån ligger lekplats, perfekt om man är en barnfamilj.

Ett toppenboende för familjen som vill åt radhuskänslan och där barnen kan ha varsitt rum samt att det finns goda förvaringsutrymmen som klädkammare på vardera plan, sovrum som kan inredas med garderober samt förrådet bredvid bostaden som tillhör. Att hitta en liknande bostad som erbjuder ovanstående i samma prisklass är otroligt svårt i Helsingborg, verkligen ett toppen boende!

Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.