Höstgatan 14f

Höstgatan 14f

Slutpris

905 000 kr


Västergård— Helsingborg

Höstgatan 14f


Slutpris
905 000 kr

Västergård— Helsingborg

FIN TVÅA PÅ HÖSTGATAN!

Nu erbjuds denna fina bostad med en välplanerad och genomtänkt planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. In möts man av en ljus hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Till höger om hallen finner vi det rymliga badrummet som är utrustad med dusch. Ett väldisponerat sovrum som kan inredas med säng och förvaring. I sovrummet hittar vi även en klädkammare med bra förvaringsutrymmen.

Praktiskt kök som får plats med ett matbord. Tack vare dess förvaring i form av över/underskåp samt arbetsytor tar det verkligen fram matglädjen. Till höger om köket har vi tvättstugan. I anslutning till köket finner vi vardagsrummet som erbjuder goda umgängesytor som kan inredas med soffgrupp. Från vardagsrummet når ni balkongen som är fullt möblerbar.

Här bor man inte bara i en mycket trevlig lägenhet utan även i en välmående och skötsam förening med god stämning. Man har flera gemensamma uteplatser som man får nyttja. Föreningen har bland annat ett eget festtält som de brukar ställa upp och bjuda till kräftskiva för föreningens medlemmar. Man arrangerar två städdagar per år där man tillsammans städar området, ett ypperligt tillfälle att lära känna grannarna bättre.

Lägg in datumen i er kalender och varmt välkomna på visning!


Boarea
48.1 kvm
Avgift
3 365 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Höstgatan såldes av oss 2021-03-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Höstgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.