Karlskronagatan 7D

Karlskronagatan 7D

Slutpris

3 250 000 kr


Wilson Park— Helsingborg

Karlskronagatan 7D


Slutpris
3 250 000 kr

Wilson Park— Helsingborg

FINT RADHUS I TVÅ PLAN PÅ POPULÄRA WILSON PARK!

Snart kan vi stolt presentera detta välskötta och fina radhus i två plan med uteplats på vardera sida på populära Wilson Park!

Husen är byggda av Skanska år 1995 som är ett så kallat Götenehus där man verkligen tänkt på förvaring, välplanerade ytor och strategiskt lagda rum som får ett härligt ljusinsläpp. Från att ha parkerat bilen på den stenlagda uppfarten som ligger i anslutning till ett av de tre förråden så stiger man in i en ljus hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen. På hallens högra sida finner man det första helkaklade badrummet av två med dusch som renoverades 2008 och det på ovanvåningen 2007 med badkar, praktiskt med två badrum där bägge har elburen golvvärme för en familj eller paret. Ett fint kök från Ballingslöv med väldigt god förvaring i både över och underskåpen samt bra med arbetsytor. Grovköket ligger i anslutning till köket som sedan tar en vidare ut till husets trädgård. I vardagsrummet slås man av det härliga ljusinsläppet som tränger sig in genom de stora fönsterpartierna och möjlighet att öppna upp mot den välskötta trädgården med den mysiga stenlagda uteplatsen. Här kan inredas med såväl soffgrupp som matbord, blir som en förlängd ärm till vardagsrummet med dörrarna öppna. Trädgården är insynsskyddad, lättskött med plats till möblemang och en liten gräsplätt samt ett förråd.

Ovanvåningen är fördelad på ett genomgående parkettgolv, två ljusa väldisponerade sovrum med varsin klädkammare, plats till att sätta in mer förvaring, säng och skrivbord. Helkaklat badrum, ett stort allrum med möjlighet att göra ett tredje sovrum men ändå behålla yta till soffgrupp/tv-hörna. Från allrummet når man balkongen, en stor härlig balkong på cirka 13 kvm som ligger i ett trevligt västerläge. Ute på balkongen finns även ett förråd, praktiskt.

På Wilson Park bor man i ett lugnt och familjevänligt område som förenklar er vardag med allt från skolor, livsmedelsbutiker, busshållsplatser, grönområden som trevliga parker, pizzerior och gångavstånd ner till centrum med sitt breda utbud av restauranger och nöjen. En chans som ni inte vill ska gå er förbi!

Hör av er redan idag så håller mäklaren er uppdaterade med viktig information som kommande visningar, ni når honom antingen på pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91


Boarea
128 kvm
Driftkostnad
30 244 kr/år
Tomtarea
189 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-07-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Karlskronagatan såldes av oss 2020-07-12. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Karlskronagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.