Kjällstorpsgatan 4

Kjällstorpsgatan 4


Kjellstorp— Helsingborg

Kjällstorpsgatan 4



Kjellstorp— Helsingborg

1-1/2 planshus med källare i lugnt villakvarter på en trevlig adress!

Efter 50 år är det nu äntligen dags för nästa att bli ägare till detta hemtrevliga hus i två plan och källare som är beläget i ett lugnt villakvarter med god service och kommunikationer, välkomna till Kjällstorpsgatan 4!

Det finns två uppfarter att parkera bilen på och ett garage. Efter att ni parkerat så har ni två ingångar till huset, ingången närmst garaget blir den mer vardagliga. Här välkomnas ni in till en rymlig hall med god plats till att hänga av sig och man finner trappen ner till källaren eller upp till första plan. Huset är i behov av renovering, sätt er egna prägel och skapa just ert drömhem!

Första plan erbjuder ett vardagsrum med generösa sällskapsytor som har utgång till uterummet vilket matrummet också har. Ett trevligt uterum som är inglasat med plats till möblemang och har utsikt mot den grönskande trädgården och stenlagda uteplatsen. Det finns idag två sovrum men möjlighet till tre. Första sovrummet ligger i anslutning till matrummet, bra storlek som rymmer säng och förvaring. Köket är äldre med en maskinpark som är i behov av att förnyas där diskmaskinen har lagt av helt. Från den andra ingången till huset så hittar man trappan till ovanvåningen, förvaringsutrymme under trappen och gästtoaletten. Ovanvåningen fördelar sig på en sidovind, allrum och ett sovrum.

I källaren finner man ett stort vardagsrum, ett rum som kan inredas efter behov och här finns då möjlighet att få till ett tredje sovrum. Vidare in finner man tvättstuga, hobbyrum, badrum och rum med dusch och fjärrvärmen. Väldigt tacksamt att det är just fjärrvärme som är uppvärmningskällan till huset.


På Kjellstorp bor ni i ett familjärt villakvarter med goda kommunikationer och service som underlättar er vardag. På kort avstånd finner man Ica Maxi, City Gross, apotek, Lidl, systembolaget, skolor och busshållplatser som tar er smidigt runt. I närheten finns grönområde där ni kan njuta av ett ganska kuperat område med såväl ängar och gräsmattor som uppvuxen skog. Här finns också stora möjligheter till sport, lek och motion som frisbeegolf.


Boarea/biarea
116/79 kvm
Driftkostnad
35 140 kr/år
Tomtarea
750 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-09-11

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Kjällstorpsgatan såldes av oss 2023-09-11. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kjällstorpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.