Koppargatan 4c

Koppargatan 4c

Slutpris

1 200 000 kr


Miatorp— Helsingborg

Koppargatan 4c


Slutpris
1 200 000 kr

Miatorp— Helsingborg

TREA PÅ MARKPLAN MED BALKONG I MIATORP!

Är ni på jakt efter en trea som ni kan lägga er egna prägel på? Välkomna till Koppargatan 4c!

In välkomnas ni av en ljus och rymlig hall där ni enkelt kan hänga av er ytterplaggen. Direkt till höger hittar ni det nyrenoverade badrummet som stambyttes av föreningen 2021 i juli månad och detta utrustad med dusch. Vidare in kommer vi till det praktiska köket som ni finner på höger sida av bostaden som erbjuder goda arbetsytor på bägge sidorna med plats till större matbord. Från köket når ni även den inglasade balkongen som är fullt möblerbar. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt matbord.

Sovrummen rymmer bägge dubbelsäng och förvaring samt så hittar ni en klädkammare i anslutning till sovrummen som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Här bor man i ett populärt och omtyckt område med god service och kommunikationer. Närhet till E4:an, E6:an, 111:an, livsmedelsbutiker, stan, pizzerior, skolor, bra bussförbindelser som förenklar er vardag..


Boarea
80 kvm
Avgift
5 310 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Koppargatan såldes av oss 2021-10-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Koppargatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.