Koralgatan 18 / Olympia / Helsingborg

Äntligen är ett av radhusen i Brf S:t clemens 55+ till salu!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
113.4 kvm
Avgift
7 684 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-20
Bostaden är såld!

Denna radhus på Koralgatan såldes av oss 2020-03-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Koralgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Olympia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

55+! Äntligen är ett av de populära radhusen i Brf S:t Clemens 55 + förening ute till försäljning!

För att bli accepterad som medlem i föreningen krävs att du eller din partner är 55 år eller äldre. Husen byggdes 1992 och är väldigt välplanerade. Idag erbjuder detta radhuset två sovrum men det går enkelt att bygga ett tredje om man skulle behöva. Det finns badrum med dusch på båda våningsplanen varav det ena renoverades så sent som 2009. På entréplanet finns även en separat tvättstuga så man inte behöver lämna bostaden för att tvätta.

Här bor man med ett centralt läge med gångavstånd till Helsingborg City och allt vad staden har att erbjuda. Man bor även nära Helsingborgs lasarett. Föreningens ytor är välskötta och det råder väldigt god stämning mellan de som bor på området. Man har ett separat källarförråd i huset mitt emot.

Missa inte denna chansen, hör av er redan idag för att bli löpande uppdaterad kring försäljningen. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Olympia

Stadsdelen Olympia ligger ovanför landborgen, öster om Helsingborgs stadskärna. Området ligger runt idrottsparken Olympia, som också gett området dess namn. Området består av blandad bebyggelse, och inkluderar Fredriksdals friluftsmuseum & trädgårdar. På Olympia idrottspark finns det curling-och idrottshall, tennis-och badmintonhall, motionsslingor och HIFs hemmaplan.

Nöje

Det stora nöjet på Olympia är att besöka HIFs hemmamatcher. Det finns ett stort utbud av restauranger, fik, butiker mm, både i direkt närhet och ett par minuters promenad ner till centrum av Helsingborg. Helsingborg Arena ligger på Mellersta Stenbocksgatan, här anordnas mässor, konserter och olika idrottsevenemang.

Fritid

Fredriksdals friluftsmuseum ligger på Olympia. Här kan man vandra runt i timtal och titta på djur som betar på ängarna, njuta av den förtrollande atmosfären i Engelska Parken, fascineras av köksträdgården eller uppleva Skånes unika växtvärld i Botaniska trädgården. Barnen uppskattar att leka i Trollskogen. Det finns gamla stadskvarter uppbyggda som det såg ut förr, ett trevligt trädgårdskafè och utställningar. Idrottsoasen, som ligger bakom Idrottens hus, erbjuder besökarna att prova på padel, klättring, pingis, streetbasket mm

Kommunikationer

Det passerar både lokal och regionsbussar genom Olympia.

Familjeliv

I närområdet ligger ett antal skolor och förskolor, bla gymnasieskolan Olympia, på Fredriksdalsfriluftsmuseums område ligger Centrumskolan, F-6, i anslutning till Helsingborgs arena ligger Arenans idrottsförskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.