Novembergatan 3

Novembergatan 3

Slutpris

3 500 000 kr


Sofieberg— Helsingborg

Novembergatan 3


Slutpris
3 500 000 kr

Sofieberg— Helsingborg

1-PLANS HUS MED POTENTIAL I POPULÄRA SOFIEBERG MED INSYNSSKYDDAD TOMT OCH GARAGE!

Söker ni ett 1-planshus i ett tryggt och lugnt område med möjlighet att sätta er egen prägel på hemmet? Välkomna till Novembergatan 3 på omtyckta Sofieberg och till ett hus med stor potential, lättskött och insynsskyddad tomt samt garage med tillhörande förråd.

På en återvändsgata, nära cykelbanor och promenadvägar ligger denna trevliga bostad som erbjuder en genomtänkt planlösning med bra ytor och fina ljusinsläpp. Gott om plats för en eller två bilar på uppfarten och en plats i uppvärmt garage. Golvvärme i hela huset förutom i tillbyggnaden.

Välkommen in i en hall med god plats för att hänga av sig. Till vänster om hallen finner ni köket i originalskick, med god plats för förvaring, arbetsytor och utrymme för ett matbord. I anslutning till köket ligger ett grovkök med tvättstuga och husets andra entré, perfekt plats att hänga av sig smutsiga kläder vid dåligt väder eller efter träning.

Huset har fyra sovrum där tre ligger bredvid varandra. Av dessa är två större med plats för dubbelsäng, förvaring och skrivbord. Det mindre rymmer en enkelsäng, förvaring och skrivbord. Det fjärde sovrummet ligger i den utbyggda delen och kan inredas som ett kontor, gästrum eller kanske ett tonårsrum. I anslutning till de tre sovrummen finns ett större badrum med dusch och en separat gäst-wc.

Från hallen nås det stora vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp och öppen planlösning in mot allrummet. Tillbyggnaden skapar stora umgängesytor och kan inredas med större soffgrupp och matbord. I allrummet finns en kamin som inte bara ger myskänsla under mörka kvällar men också är en effektiv uppvärmningskälla.

Från vardagsrum och allrum går ni direkt ut på trädäcket med plats för grill och utemöbler och därifrån vidare ut i den insynsskyddade och lummiga trädgården.

Här finns chansen att skapa drömhuset, precis som ni vill ha det och utformat utifrån just era behov. Hör av er redan idag så kommer ni få löpande information om bland annat kommande visningar, bilder invändigt och mycket mer, maila till pontus.aronsson@maklarhuset.se


Boarea
153 kvm
Driftkostnad
42 500 kr/år
Tomtarea
723 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Novembergatan såldes av oss 2020-06-12. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Novembergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.