Nypongatan 38

Nypongatan 38

Slutpris

3 600 000 kr


Bårslöv— Helsingborg

Nypongatan 38


Slutpris
3 600 000 kr

Bårslöv— Helsingborg

Stor familjevilla med idag fem rymliga sovrum. Renoverat löpande de senaste åren.

Välkomna till denna omhändertagna familjevilla med ett attraktivt läge i Bårslöv. Huset har blivit besiktigat inför försäljningen och till detta har säljarna tecknat en säljarförsäkring för dolda fel vilket är en stor fördel både för er som köpare och säljare. Besiktningsprotokollet hittar ni bifogat på hemsidan. Fråga mäklaren om ni vill veta mer.

Husets entréplan erbjuder tre sovrum, ett badrum med dusch som renoverades år 2011, ett stort kök med matplats som är utrustat med kyl, ugn, spishäll, fläkt diskmaskin och vask, tvättstuga, vardagsrum med utrymme både för matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet har man utgången till den trevliga uteplatsen och trädgården. På ovanvåningen finns ett härligt och stort allrum, ett nyrenoverat badrum, klädkammare samt två sovrum. Det finns indraget och installerat fiber i huset. Det finns också kabel-tv via ComHem som ingår i den obligatoriska samfällighetsavgiften.

Man bor i ett mycket barnvänligt område med närhet till grönområden, kollektivtrafik, skola och dagis. Detta är en riktig idyll för barnfamiljer!

Välkommen hem!


Boarea/biarea
174/10 kvm
Driftkostnad
42 068 kr/år
Tomtarea
511 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-01-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Nypongatan såldes av oss 2021-01-27. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Nypongatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.