Övre Nytorgsgatan 85b

Övre Nytorgsgatan 85b

Slutpris

690 000 kr


Högaborg— Helsingborg

Övre Nytorgsgatan 85b


Slutpris
690 000 kr

Högaborg— Helsingborg

FIN TVÅA I CENTRALT LÄGE!

Snart ges ett ypperligt tillfälle att förvärva en välplanerad lägenhet om 47 kvm som är belägen i Eneborg!

Bostaden erbjuder en kvadratsmart planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Denna lägenhet är fördelad på en ljus och rymlig hall med goda avhängninsmöjligheter. Ett helkaklat badrum utrustad med dusch som vi hittar i anslutning till hallen. Rakt framför hallen möts vi av det ljusa och fina köket med goda arbetsytor och förvaring i form av över/under skåp.

Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord och bildar ett härligt ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet finner vi sovrummet som får plats med en stor dubbelsäng och skrivbord samt en walk in closet med goda förvaringsmöjligheter.

På Eneborg bor man med promenadavstånd till Helsingborgs breda utbud av livsmedelsbutiker, restauranger, nöjen, sjukhus, skolor och goda förbindelser med buss som tar er smidigt runt i stan.


Boarea
47 kvm
Avgift
4 050 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Övre Nytorgsgatan såldes av oss 2021-10-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Övre Nytorgsgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.