Sadelmakaregatan 5b

Sadelmakaregatan 5b

Slutpris

1 050 000 kr


Eneborg— Helsingborg

Sadelmakaregatan 5b


Slutpris
1 050 000 kr

Eneborg— Helsingborg

TVÅA PÅ MARKPLAN MED UTEPLATS I ENEBORG!

Letar ni efter en fin och välplanerad tvåa en halvtrappa upp med egen uteplats i soligt västerläge? Välkomna till Sadelmakaregatan 5b!

In möts man av en rymlig hall med garderob och plats till att hänga av sig som ligger i anslutning till badrummet som är utrustat med dusch. Till höger om hallen finner vi sovrummet som kan inredas med en dubbelsäng och förvaring. Fint kök som går i vita luckor tillsammans med en ljus stenbänkskiva som rymmer god förvaring och arbetsytor. Härligt ljusinsläpp i vardagsrummet som förlängs genom att öppna upp mot uteplatsen där ni njuter av ett västerläge. Ett vardagsrum som gör det enkelt att bjuda hem vänner med dess stora umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord.

Stort plus av att bo just här är att man som medlem har tillgång till föreningens gym som är utrustat med löpband, crosstrainer och en del fria vikter.

Lägenheten är placerad i lugna Eneborg och med gångavstånd till Helsingborg city gör den bara ännu mera attraktiv. En kort promenad bort når du enkelt till restauranger, gym, kaféer samt kollektivtrafik, Helsingborgs Knutpunkten där du sedan väldigt enkelt tar dig runt i Skåne eller på en kort båtresa tar dig över till vår granne Danmark. I området finner vi även matbutiker och restauranger samt lekplatser och park för barn precis utanför porten till byggnaden.


Boarea
49 kvm
Avgift
3 378 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-07-01

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Sadelmakaregatan såldes av oss 2021-07-01. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sadelmakaregatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.