Senderödsvägen 20

Senderödsvägen 20

Slutpris

595 000 kr


Maria Park— Helsingborg

Senderödsvägen 20


Slutpris
595 000 kr

Maria Park— Helsingborg

Gränsgången 50, med bästa läget i Koloniföreningen Senderöd

Äntligen finns det tillfälle att förvärva denna kolonistuga på populära Koloniföreningen Senderöd, Välkomna!

In i denna fina stuga om 40 kvm välkomnas ni av en öppen och ljus planlösning med allrum och kök som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till diverse möblemang. Det finns möjlighet att bygga till 10 kvm om man önskar. Ett kök som tar fram matglädjen där ni kan socialisera er med gästerna under tiden ni lagar mat eller blicka ut över den välskötta trädgården. Köket är modernt inrett tillsammans med en komplett maskinpark som har bra med arbetsytor och förvaring. Vid burspråket finns det plats till matbord med fin utsikt över den prunkande trädgården på 400 kvm där det växer både bärbuskar såsom svarta och röda vinbär, krusbär, olika blomster, lagerhägg, schersmin, vitsippor, lavendel , äppleträd och klematis. En välplanerad och ljus kolonistuga som fylls med härligt ljusinsläpp och trevliga detaljer som de spröjsade treglas fönsterna.

Njut av sommarmånaderna med altandörrarna på glänt och möblera den stenlagda uteplatsen i söder-och västerläge och bjud hem vännerna. Trädgården har minimal insyn på områdets bästa läge!

Om Senderöds Koloniförening:

Stugan ligger i nära anslutning till boulebanan, där föreningen anordnar bouleturneringar, mot andra koloniföreningar, och föreningshuset. Föreningshuset stod klart 2010 och medlemmar har möjlighet att hyra festlokalen för 1000:-, städning står man själv för, barnkalas en eftermiddag kostar 500:-, det finns tre toaletter varav en är handikappanpassad. Här anordnas även midsommarfirande som är väldigt populärt. Föreningen har även en festplats med dansbana och scen. Bredvid föreningshuset finns det en tvättstuga med två tvättmaskiner och det finns även två toaletter och dusch

2020 fyllde föreningen 40 år.
Från början låg området på Pålsjö Östra och var rena odlingslotter. Då Helsingborgs kommun skulle bebygga platsen flyttades området 1980 till nuvarande plats och Koloniföreningen Senderöd bildades. Föreningen arrenderar 85 190 m2 och det finns 174 kolonilotter på området i varierande storlekar mellan 279-592m2.

Föreningens medlemmar är i blandade åldrar, från unga barnfamiljer till pensionärer. Vid den stora inhägnade parkeringen finns ett källsorteringshus. Parkeringstillstånd kostar 200:-/st/år och man får ha två stycken per stuga. Området bevakas av Avarn året om och polisen tränar sina hundar på området vintertid.

För att kunna överta arrendeavtalet måste man vara folkbokförd i Helsingborgs kommun.


Boarea
40 kvm
Arrende
8 146 kr/år
Driftkostnad
7 200 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
1 rum
Såld
2022-05-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna fritidshus på Senderödsvägen såldes av oss 2022-05-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Senderödsvägen.

Boka värdering

Arber Hasani

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.