Senderödsvägen 20

Senderödsvägen 20

Slutpris

625 000 kr


Maria Park— Helsingborg

Senderödsvägen 20


Slutpris
625 000 kr

Maria Park— Helsingborg

Gränsgången 51, med bästa läget i Koloniföreningen Senderöd!

Nu finns det tillfälle att förvärva denna kolonistuga på populära Koloniföreningen Senderöd, Välkomna till Gränsgången 51!

In i denna fina stuga om 40 kvm välkomnas ni av en öppen och ljus planlösning med allrum och kök som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till diverse möblemang. Det moderna köket erbjuder komplett maskinpark samt rikligt med förvaringsutrymmen, ett kök som verkligen tar fram matglädjen. I anslutning till köket finner ni det helkaklade badrummet utrustad med dusch.

I andra änden finner ni ett väldisponerat sovrum som får plats med dubbelsäng samt förvaring. En stor fördel med stugan är de två loften som ligger placerade ovanför sovrummet och badrummet, på loften finns det sovplats till ca 6 personer. Här kan hela familjen övernatta och njuta utav sommaren när den är som bäst!

På utsidan väntas ett lätt möblerat trädäck som sträcker sig runt hela kolonistugan.

Om Senderöds Koloniförening:

Stugan ligger i nära anslutning till boulebanan, där föreningen anordnar bouleturneringar, mot andra koloniföreningar, och föreningshuset. Föreningshuset stod klart 2010 och medlemmar har möjlighet att hyra festlokalen för 1000:-, städning står man själv för, barnkalas en eftermiddag kostar 500:-, det finns tre toaletter varav en är handikappanpassad. Här anordnas även midsommarfirande som är väldigt populärt. Föreningen har även en festplats med dansbana och scen. Bredvid föreningshuset finns det en tvättstuga med två tvättmaskiner och det finns även två toaletter och dusch

För att kunna överta arrendeavtalet måste man vara folkbokförd i Helsingborgs kommun. Där är ett odlingskrav på minst 30% av totala lottytan i arrendekontraktet.

För mer info: https://senderod.com/


Boarea
40 kvm
Arrende
10 500 kr/år
Driftkostnad
6 000 kr/år
Tomtarea
340 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-05-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna fritidshus på Senderödsvägen såldes av oss 2024-05-13. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Senderödsvägen.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.