Smugglargränd 1

Smugglargränd 1

Slutpris

4 200 000 kr


Oceanhamnen— Helsingborg

Smugglargränd 1


Slutpris
4 200 000 kr

Oceanhamnen— Helsingborg

3 ROK PÅ PERFEKT LÄGE MED TVÅ BALKONGER OCH SUNDET UTANFÖR!

Har ni alltid drömt om att bo med sundet precis utanför och ha möjlighet att välja om ni vill antingen blicka utöver innergården från den ena balkongen eller varför inte avnjuta kvällen på andra balkongen som har sundet framför sig och centrum bakom sig?

På femte våningen som ni når genom hissen från markplan finns nu äntligen lägenheten för er som vill bo på ett förstklassigt läge, utan tvekan Helsingborgs bästa läge. Lägenheten för er som vill ha det lilla extra och bostaden som era vänner gärna kommer vilja besöka. Allt är genomtänkt i minsta detalj från hur planlösningen är utformad för att få ut det mesta av varje kvadratmeter och hur man fångat ljusinsläppet som skapar en härlig rymd tillsammans med takhöjden. Materialvalen skapar en lyxig känsla och de praktiska funktionerna underlättar er vardag. Redan i hallen välkomnas man av ljusinsläppet som för en vidare in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som genomsyras av det genomgående 3-stavs vitpigmenterade ekgolvet från Kährs. Trevliga sociala ytor med plats till soffgrupp och matbord. Stilrent kök med en trevlig köks-ö från Marbodal där bänkskivan är ett av tillvalen som gjorts. Smarta funktioner som avfallskvarn. Helkaklat modernt badrum i grått och vitt som har en tvätt-del och andra sidan dusch med vakumstoalett. Två väldisponerade ljusa sovrum där det ena har en walk-in-closet. Varför nöja sig med en utsikt och en balkong när man kan få två balkonger och bestämma utsikten? Skulle man mot förmodan tröttna på sundsutsikten som man nästintill kan ta på så kan man avnjuta dagen med utsikt över innergården. Noterbart är att det tillhör ett källarförråd och sen kan man hyra en garageplats mot en kostnad där det råder kö-system.

Ett hem för er som ställer höga krav på er bostad och vill bo på absolut bästa läge med Helsingborgs breda utbud av restauranger, nöjen, hamnen och sundet inom räckhåll, välkomna till visning!


Boarea
81.5 kvm
Avgift
4 668 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-02

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Smugglargränd såldes av oss 2020-05-02. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Smugglargränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.