Ultunagatan 38

Ultunagatan 38

Slutpris

5 500 000 kr


Gustavslund— Helsingborg

Ultunagatan 38


Slutpris
5 500 000 kr

Gustavslund— Helsingborg

1-1/2 planshus i renoveringsbehov med garage och trevlig trädgård på omtyckta Gustavslund!

Snart är väntan äntligen över, här är huset för er som vill sätta er egna prägel, bo på en populär adress i ett lugnt och omtyckt område med en trädgård som passar perfekt till familjen, välkomna till Ultunagatan 38 i Gustavslund!

Huset är fördelat på två plan med en boarea på 161 kvm som har en välplanerad planlösning som passar både den lilla som den stora familjen. Ett hus i renoveringsbehov men med en bra grund och genomtänkt planlösning som gör det enkelt för er att se hur ni hade kunnat skapa just ert drömhem!

Ni parkerar bilen på den asfalterade uppfarten eller i garaget och sedan välkomnas in i en ljus hall med god plats till att hänga av sig. Huset har två ingångar, huvudentrén på framsidan och sen groventrén på gaveln närmst uppfarten som blir den vardagliga ingången. Här finner man tvättstugan som är inredd med plastmatta och utrustad med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med vask samt fjärrvärmen. Det finns ett badrum på vardera plan där båda är helkaklade som renoverades år 2002. Det här nere är med dusch och det andra med badkar som är i renoveringsbehov. Första sovrummet av fyra finner man på första plan, samtliga rum är väldisponerade som rymmer både säng och förvaring. Det ena sovrummet på ovanvåningen ligger i anslutning till klädkammaren och har utgång till balkongen. Ett hus med stora sällskapsytor som i vardagsrummet och i allrummet där båda rummen fylls med härligt ljusinsläpp och från vardagsrummet har man utgång till trädgården på baksidan. Köket är praktiskt inrett med bra förvaring i form av över/underluckorna, goda arbetsytor och plats till matbord samt utgång till uteplatsen på husets ena gavel.

En fantastisk trädgård som är inredd med tre uteplatser och en stor gräsmatta som passar perfekt för barnfamiljen. Trädgårdens baksida ligger i ett härligt västerläge med stora möjligheter.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger på promenadavstånd från bostaden. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutik (Ica Supermarket), dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!

Huset är besiktigat och tecknat dolda felförsäkring och ni finner besiktningsprotokollet i annonsen på vår hemsida under "Dokument och länkar".


Boarea
161 kvm
Driftkostnad
21 807 kr/år
Tomtarea
760 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-14

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Ultunagatan såldes av oss 2021-10-14. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Ultunagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.