Umeågatan 24c

Umeågatan 24c

Slutpris

1 095 000 kr


Rosengården— Helsingborg

Umeågatan 24c


Slutpris
1 095 000 kr

Rosengården— Helsingborg

FIN TVÅA I POPULÄRA ROSENGÅRDEN!

Nu har du chansen att förvärva denna stora tvåa på hela 63 kvm belägen i populära Rosengården med inglasad balkong!

Bostaden erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. Hallen är rymlig med god plats till att hänga av sig och sätta in garderober. Badrummet ligger i anslutning till hallen som är helkaklat och stort. Utrustat med wc, tvättho, badkar, handdukstork och tvättmaskin. Vidare in möts vi av ett härligt ljusinsläpp som fyller vardagsrummet genom de stora fönsterpartierna. Här kan ni möblera med både en stor soffgrupp och ett matbord. Stilrent kök som är inrett med parkettgolv, vita luckor tillsammans med ett fint kakel och bänkskiva. Ett väldigt praktiskt kök som gör det roligt att laga mat, här har ni bra med förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Från köket når man sovrummet, ett stort sovrum med plats till både säng och förvaring. Genom sovrummet har man utgång till den härliga inglasade balkongen. Stor möblerbar balkong som renoverades av föreningen och byggdes ut, mycket trevlig!

Lägenheten är belägen i ett väldigt lugnt och trevligt område med god kommunikation och service. På promenadavstånd finner man bland annat Rosengården centrum där det finns bibliotek, vårdcentral, BVC, postombud, apotek, mataffär, pizzeria, konditori, frisör, fritidsgård. Man har även bra med busshållplatser som tar er enkelt in och ut från stan. Det finns flera skolor som Solrosen, Skaran och John Blunds förskola och Filborna gymnasium. På Filborna som ligger väldigt nära finns det ett populärt gym med simhall.

Bokning till visning gör ni enkelt genom hemsidan, välkomna!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 137 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Umeågatan såldes av oss 2021-03-05. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Umeågatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.