Vångagatan 25A

Vångagatan 25A

Slutpris

4 350 000 kr


Eskilsminne— Helsingborg

Vångagatan 25A


Slutpris
4 350 000 kr

Eskilsminne— Helsingborg

Stor villa till salu på Eskilsminne!

Besiktning är utförd och ägaren har tecknat dolda felförsäkring.

Nu är det dags för denna stora 1,5 - plansvilla på Vångagatan 25 A att få nya ägare!
Huset, som är 161 kvadratmeter stort och har 93 kvadrat biytor, har en mycket genomtänkt planlösning som möjliggör upp till sex sovrum.

En rymlig ljus hall välkomnar besökaren. Till vänster innanför dörren ligger ett badrum med wc, handfat och dusch och till höger finns ett litet sovrum som de nuvarande ägarna använder som musikrum.

Köket bjuder på goda arbetsytor och plats för matbord. Från köket når man uteplatsen som är försedd med ett trädäck. Under däcket finns en stenläggning som kan plockas fram.
Från köket nås även tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och torkskåp. Husets groventré finns i tvättstugan.

Det rejält tilltagna vardagsrummet är i dag inrett med ett stort matrumsbord i den ena vinkeln och soffgrupp i den andra. Det finns möjlighet att göra om matrumsdelen till ett sovrum . Likaså går det att öppna upp väggen mellan köket och vardagsrummet.

På ovanvåningen finns ett allrum med stora fönsterpartier och en dörr som leder ut till en balkong med utsikt över Gröningen bredvid. Husets största sovrum ligger till höger och i anslutning till det finns en rejäl klädkammare. Bredvid finns ett stort badrum utrustat med både dusch och badkar, wc och gott om förvaringsmöjligheter och avlastningsytor.

Ovanvåningen rymmer ytterligare två sovrum utrustade med rymliga garderober.

Källaren bjuder på ett stort rum som i nuläget bl a upptas av ett pingisbord. Den som vill kan absolut inreda ett sovrum här. Ett vinklat rum används som matkällare. Det finns även ett rum med gott om förvaringsutrymmen som använts som en liten verkstad. En toalett med handfat finns också i källaren.

Dessutom rymmer källarutrymmet ett stort rum med egen ingång, kanske något för den som vill driva en egen verksamhet på hemmaplan?

Trädgården är lättskött och tomten gränsar mot Gröningen, ett rejält grönområde med promenadstråk och gräsmatta där hundar samsas med unga som spelar spontanfotboll.

På bekvämt avstånd finns även Harlyckan där Eskilsminne IF har varit aktiva sedan 1928. Deras ungdomsverksamhet är omfattande och välkänd över hela landet.
Bostadsområdet består i stort sett bara av villor och är mycket barnvänligt. Här finns också förskolor och flera skolor, Västra Ramlösa och Elinebergsskolan, på promenadavstånd. Här finns även bra bussförbindelser och service i form av matställen och livsmedelsbutiker.

Alldeles runt hörnet väntar Jordbodalen med utegym, massor av gångstigar och möjlighet till trevliga naturupplevelser.


Boarea/biarea
161/93 kvm
Driftkostnad
30 862 kr/år
Tomtarea
574 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-11-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Vångagatan såldes av oss 2020-11-19. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Vångagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.