Volontärsgatan 1b

Volontärsgatan 1b

Slutpris

1 395 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Volontärsgatan 1b


Slutpris
1 395 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

Fin trea på Volontären med stambytt badrum och balkong!

Snart ges möjlighet att förvärva denna fina trea som har en trevlig balkong i ett härligt solläge i omtyckta Västra Berga, välkomna till Volontärsgatan 1b!

Bostaden är belägen på våningsplan två där ni välkomnas in i en rymlig hall med god plats till att hänga av er. Det finns två väldisponerade sovrum där båda är inredda med parkettgolv, vitmålade väggar och har ingång till badrummet. Föreningen har genomfört ett stambyte och i samband med det renoverade man badrummet och toaletten, väldigt praktiskt att det finns både badrum och toalett. Badrummet är kaklat i stilrena kulörer och utrustat med dusch, kombinerad tvätt och tork varav toaletten är inredd med klinker och vitmålade väggar. Ett väldigt trevligt kök som gör det kul att laga mat med all förvaring, arbetsytor, plats att inredas med ett stort matbord och har utgång till balkongen vilket man även når genom vardagsrummet. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och erbjuder lättmöblerade ytor till såväl soffgrupp som matbord.

Det finns flera fördelar med just Volontären men för att nämna några förutom att det är en bra förening så ingår internet i avgiften. Vilket det inte gör i de flesta föreningarna och fortfarande är avgiften så pass attraktiv. Det finns bekvämligheter så som kall, varmgarage och parkeringsplats. Trevliga promenadstigar i området, ett läge som underlättar er vardag där ni genom promenadavstånd har ett flertal busshållplatser, Maria-station och för er som färdas med bil så kommer ni smidigt ut på motorvägen. Det finns pizzeria, fotbollsplaner, skolor, livsmedelsbutik och ni bor med kort avstånd till Ringstorp som har bageri, restaurang, post, Ica, Pizzeria, frisörsalong, skola och florist.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av er redan idag!


Boarea
78 kvm
Avgift
5 215 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Volontärsgatan såldes av oss 2024-03-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Volontärsgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.