Banmästargården 20

Banmästargården 20

Slutpris

3 990 000 kr


Hjärup— Staffanstorp

Banmästargården 20


Slutpris
3 990 000 kr

Hjärup— Staffanstorp

Välplanerat och trivsamt parhus med inredd vind

Ett ypperligt tillfälle för familjen som söker det praktiska boendet på eftertraktat läge i populära Hjärup. Här erbjuds ni ett välplanerat och trivsamt plans parhus, där även vinden inretts till bostadsyta trevlig bostadsyta med milsvid utsikt över omgivningarna.

I huset finner vi ett kök som rymmer många gäster, ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den gröna, uppväxta och ljuvliga trädgården i sydvästläge. Vi finner även ett helkaklat badrum samt tvättstuga. På övre plan är det tre rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Den inredda vindsvåningen har magnifik utsikt tack vare 5 fönster i olika väderstreck, där den observanta kan upptäcka så väl Turning Torso i Malmö liksom Lunds Domkyrka.

I trädgården finner vi bl.a. vindruvor, vinbär och persika samt många fina växter. I trädgården finns även 2 stycken västhus och pallkragar för plantering.
Lättskött och insynsskyddad tomt på ett bilfritt och barnvänligt bostadsområde. I Hjärup är det nära till allt som behövs i vardagen såsom förskola, grundskola, vårdcentral, matbutik, pizzeria och café. I Hjärup finner vi småstadens lugn men samtidigt närheten till både Malmö och Lund då du med endast två minuters promenad till tåget som tar dig till båda städerna på mindre än tio minuter.

Välkommen att förvärva ett av Hjärups bästa parhus!


Boarea/biarea
143/5 kvm
Driftkostnad
34 406 kr/år
Tomtarea
245 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-10-10

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna parhus på banmästargården såldes av oss 2020-10-10. Se alla våra försäljningar i Hjärup samt även på banmästargården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.