Huarödsvägen 275 / Huaröd / Kristianstad

Välkommen till "Pitter Jakob´s stua i Huaröd"

Slutpris
725 000 kr
Boarea
66 kvm
Driftkostnad
13 088 kr/år
Totalareal
1,7486 ha
Rum
4 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-08-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på huarödsvägen såldes av oss 2019-08-01. Se alla våra försäljningar i Huaröd samt även på huarödsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huaröd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett charmigt och karaktärsfullt torp med egen skogsdunge på ca 17586 kvm. Ett mysigt boende i en plan med loft och med härlig atmosfär. Bostaden har karaktär och hemtrevnad, familjen har ägt torpet i över 50 år har älskat det högt.

Huset står på en stor och lummig trädgårdstomt med skogsparti med stora grönytor och intilliggande skog, här kan man hugga sin egen ved.

Fastigheten är attraktivt belägen i trevliga Huaröd, perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till både byn eller stan med all dess service.

Välkommen till ett mysigt torp, "Pitter Jakob´s stua"!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Huaröd

Naturskön, aktiv by med härlig gemenskap, ca 15 minuter från havet.

NÖJE

I Huaröd finns egen Lanthandel, café, bensinstation och en skön bykänsla! I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar når du på en kort bilfärd.

SPORT OCH FRITID

Här finns flera aktiva föreningar, bland annat ett byalag, en idrottsförening, badförening, häst- och sportförening. På friluftsbadet kan du njuta av härliga sommardagar. Idrottsföreningen anordnar varje år en välbesökt loppmarknad och även en härlig sommarfest varje sommar.

KOMMUNIKATION

Buss in till Kristianstad går några gånger om dagen. Med bil tar du dig lätt vidare genom Skånes vackra vägar och natur.

FAMILJELIV

Här finns förskola och skola upp till och med årskurs 3. Därefter går barnen i skola i Degeberga. Fjällmossen som är Sveriges sydligaste större mosse och naturreservat är väldigt välbesökt och en fin sevärdhet.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.