Videgatan 5

Videgatan 5

Slutpris

4 200 000 kr


Hyllinge— Åstorp

Videgatan 5


Slutpris
4 200 000 kr

Hyllinge— Åstorp

Nyrenoverat hus på stor tomt med ett stort garage på ca 135kvm!

Välkommen till Videgatan 5 och detta renoverade hus som ligger på en stor tomt och som har ett stort garage på cirka 135 kvm!

Huset har under den senaste tiden genomgått större renoveringar med bland annat takrenovering där man bytt läkt och underlagspapp samt fasadrenoveringar. Invändigt har man renoverat alla ytskikt och nya badrum. Husets entréplan erbjuder idag generösa umgängesytor, ett sovrum och ett badrum. På ovanvåningen hittar vi de andra två sovrummen samt det andra badrummet.

Även utemiljön har renoverats med ny stenläggning, renoverad mur m.m. Förutom huset så finns även ett stort uterum, stor träaltan, nybyggd bastu, ute spabad samt ett stort garage på cirka 135 kvm.

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva.

Missa inte denna chansen att bli ägare till detta fantastiska hus med ett ovanligt stort garage och med ute spabad och bastu!


Boarea/biarea
135/43 kvm
Driftkostnad
33 208 kr/år
Tomtarea
1 461 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-03-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Videgatan såldes av oss 2021-03-16. Se alla våra försäljningar i Hyllinge samt även på Videgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.