Kärrsnäppevägen

Kärrsnäppevägen

Slutpris

2 900 000 kr


Jonstorp— Höganäs

Kärrsnäppevägen


Slutpris
2 900 000 kr

Jonstorp— Höganäs

Mycket fint 1-plans radhus på lugnt läge i Jonstorp

Välkomna till denna riktigt fina lägenhet med bästa läget! Här bor ni bekvämt med en uteplats med trädäck. Här erbjuds nu en trivsam fyrarummare med fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt på mycket attraktivt läge i Jonstorp. Ljus trevlig planlösning med genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Modernt kök och helkaklat badrum och toalett i stilrent grått och vitt. För dig som letar efter ett enklare, nyare och bekvämare boende.

Interiört bjuder enplanshuset på en modern och öppen planlösning med trevliga sällskapsutrymmen. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök flyter ihop till en gemytlig helhet med utgång till den insynsskyddade uteplatsen och den lilla lättskötta trädgården som skärmas av med ett robust plank.

Rummen är ljusa och hela bostaden upplevs luftig. Köket är praktiskt utformat och här blir matlagningen till en fröjd med bra utrustning till hands. Vidare finns tre sovrum , gästtoalett samt helkaklat badrum med tvättstuga. Bostaden är till stora delar utformad för social samvaro. På baksidan av huset finner ni ett trädäck och gräsmatta som väntar på sommarens grillkvällar och sammankomster.

På Kärrsnäppevägen bor man med närhet till både välsorterad mataffär, skola och bra kommunikationer. Jonstorp ligger nära naturen och havet finns inom behagligt cykelavstånd. Här kan ni verkligen njuta av livet. Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan nu.


Boarea
99.7 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Ängelholm

Denna parhus på Kärrsnäppevägen såldes av oss 2021-12-17. Se alla våra försäljningar i Jonstorp samt även på Kärrsnäppevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.