Skivyxevägen 1

Skivyxevägen 1

Slutpris

3 600 000 kr


Jonstorp— Höganäs

Skivyxevägen 1


Slutpris
3 600 000 kr

Jonstorp— Höganäs

Mycket välskött villa på stor hörntomt med både garage och extrabyggnad!

Välkomna till denna mycket välskötta villa på stor hörntomt!

Man parkerar smidigt bilen i garaget eller på den plattsatta uppfarten. Garaget har förutom en bil även utrymme till div. verktyg och cyklar. Huset ligger på en attraktiv hörntomt med grönområde/lekplats intill. Förutom garaget och det välskötta huset finns även en till byggnad om ca 22 kvm som skulle kunna nyttjas till egen verksamhet, förråd, gästhus eller husera tonårsbarnet.

Man kliver in i en rymlig hall med både garderober och hatthylla med hängare för ytterkläder och skorr. Direkt till höger har vi tvättstugan som dessutom har egen separat ingång. I tvättstugan finns tvättmaskin, torktumlare, dusch och även en bastu.
Till vänster från hallen har vi det ljusa och rymliga vardagsrummet med matplats i vinkel som också ligger intill köket. Här går det att öppna upp mer om man önskar mer öppen planlösning. I vardagsrummet finns det utrymme både för en stor soffgrupp och stort matbord. Från vardagsrummet har man dubbla altandörrar ut till altanen i soligt västerläge där man kan njuta av solen större delen av dagen. Köket erbjuder bra förvaring, trevlig matplats intill burspråk och köket är utrustat med stor kyl och frys, diskmaskin, ugn med spis och fläkt. Vid burspråket finns en utgång till en trevlig stenlagd uteplats där man kan äta frukost i solen. Vidare på entréplanet har vi ett sovrum samt en toalett.

Upp för trappan till ovanvåningen har vi först ett allrum med utrymme till soffa och tv, tre sovrum, klädkammare samt ett badrum med badkar.

Trädgården är väldigt livfull och välskött. Här finns flera sidor av perennrabatter, ett litet trädgårdsland m.m. Det är en lättskött gräsyta som smidigt sköts av en robotklippare som även ingår i köpet.

Jonstorp är lugnt och familjevänligt. För er barnfamiljer så finns det från förskola till årskurs 9. I byn hittar ni bland annat ICA butik, bibliotek, pizzeria, tennisbanor, ishall, småbåtshamn m.m. och bussförbindelserna ör goda samtidigt som det går snabbt att ta sig bilvägen till Höganäs, Ängelholm och Helsingborg. Pendlar man med flyg så är det också nära Ängelholms flygplats.


Boarea
153 kvm
Driftkostnad
37 400 kr/år
Tomtarea
764 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Skivyxevägen såldes av oss 2023-08-08. Se alla våra försäljningar i Jonstorp samt även på Skivyxevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.