Lilla Harrie / Kävlinge

Referensnummer
428 133
Boarea/biarea
121/55 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Området

Lilla Harrie

Lilla Harrie, en by med historik och anor, är belägen i den östra delen av Kävlinge kommun.

Allmänt

Här bor man i en idyllisk bymiljö, nära Kävlingeån med härlig natur och fina promenadstråk. På bara 5 minuter med bil når man Kävlinge där all tänkbar service finns. Utmärkt läge för familjen som vill bo nära storstaden men önskar en lugn boendemiljö.

Övrigt

I Lilla Harrie finns ett aktivt byalag som tar vara på de boendes intresse och anordnar olika aktiviteter. Kävlinge församling har öppen verksamhet för föräldralediga på Byagården varje tisdag mellan kl 14-16 samt verksamhet för skolbarn tisdagskvällar mellan 17-19

Kommunikation

I byn finns bussförbindelser och på cykelavstånd ligger tågstationer i Örtofta och Kävlinge. Därifrån man kan ta sig vidare med både buss och tåg till Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Bra pendling med bil med knappt 10 min bilväg till E22:an.

Familjeliv

Småfötternas förskola är en privat förskola med med två avdelningar 1-3 år och 3-5 år.

Fördelar

#Parker/Grönområden
#Lugnt
#Tågstation
#Barnvänligt
#Landsbygd
#Bussar
#Hundvänligt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn