Gamla vägen 22 / Lilla Harrie / Kävlinge

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea/biarea
121/55 kvm
Driftkostnad
36 813 kr/år
Tomtarea
578 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna villa på gamla vägen såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Kävlinge samt även på gamla vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lilla Harrie är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt och trevligt 1-½ plans gatuhus med stor södertomt, källare och garage beläget i Lilla Harrie. Här bor man naturnära men med närhet till Lund, Kävlinge och Eslöv.

Huset är i gott skick och har moderniserats och uppdaterats stegvis under åren 2016-2020 med bland annat ny värmepump, nya 3-glas fönster, modernt kök och nya ytskikt med mera. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lilla Harrie

Lilla Harrie, en by med historik och anor, är belägen i den östra delen av Kävlinge kommun.

Allmänt

Här bor man i en idyllisk bymiljö, nära Kävlingeån med härlig natur och fina promenadstråk. På bara 5 minuter med bil når man Kävlinge där all tänkbar service finns. Utmärkt läge för familjen som vill bo nära storstaden men önskar en lugn boendemiljö.

Övrigt

I Lilla Harrie finns ett aktivt byalag som tar vara på de boendes intresse och anordnar olika aktiviteter. Kävlinge församling har öppen verksamhet för föräldralediga på Byagården varje tisdag mellan kl 14-16 samt verksamhet för skolbarn tisdagskvällar mellan 17-19

Kommunikation

På cykelavstånd ligger tågstationer i Örtofta och Kävlinge. Därifrån man kan ta sig vidare med både buss och tåg till Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Bra pendling med bil med knappt 10 min bilväg till E22:an.

Familjeliv

Småfötternas förskola är en privat förskola med med två avdelningar 1-3 år och 3-5 år.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.