Midsommarvägen 18 / Haväng sommarby / Kivik / Simrishamn

Natur och havsnära

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
125 kvm
Arrende
18 162 kr/år
Driftkostnad
19 820 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Midsommarvägen såldes av oss 2019-09-02. Se alla våra försäljningar i Kivik samt även på Midsommarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haväng sommarby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Praktisk 1-plansvilla med separat gästrum/förråd. Villan har förutom 3 sovrum, allrum med täljstenskamin, matrum, öppet kök med matplats även två separata våtrum. Vidare vidbyggt uterum samt stort trädäck delvis under tak. Naturtomt (arrendetomt) med utsikt mot tallskog och vidare mot det öppna landskapet. Till Vitemölla strandbackar med bästa sandstrandsbad är det mindre än 2 km. Välkommen till Havängs sommarby!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.