Källstorpsvägen 225-0 / Källstorp / Klagstorp / Trelleborg

Renoverad skånelänga med milsvid utsikt över slätten, välkomna till denna lantliga idyll!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
143/23 kvm
Driftkostnad
29 148 kr/år
Tomtarea
869 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-05
Bostaden är såld!

Denna villa på källstorpsvägen såldes av oss 2019-06-05. Se alla våra försäljningar i Klagstorp samt även på källstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Källstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi fått möjligheten att presentera denna renoverade skånelänga på Källstorpsvägen. Bostaden har genomgått en omfattande renovering från 2017 där man har bytt tak, fönster och gjutit ny platta. Alla ytskikt är givetvis renoverat tillsammans med badrum och kök. Det är helt enkelt bara att flytta rakt in och njuta av de vackra omgivningarna!
Bostaden har 4 rum varav 3 sovrum samt badrum, uterum, toalett och två rejäla klädkammare. Gäststuga med bastu finns när man har långväga besök!
Lättskött trädgård med flera uteplatser. På tio minuters cykelväg finns Beddingestrands härliga sandstränder och kommunikation in till Trelleborg. Grannbyn Klagstorp är perfekt för barnfamiljen. Här finns både förskola och skola samt en välkänd mataffär för dess lokala köttsortiment.

Är man på jakt efter en renoverad åretruntbostad eller varför inte ett sommarhus på söderslätt så erbjuds möjligheten nu!
Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Källstorp

En liten kyrkby intill historiska Jordberga Gård.

Nöje

I närliggande grannbyn Klagstorp finns alla nödvändigheter i form av den populära livsmedelsbutiken ICA nära Persson och pizzeria. Beddingestrand med hav och bad bjuder på liv och rörelse hela sommaren. Jordberga Gård ligger precis intill Källstorp och är ett slott med tillhörande park med anor från 1355. Godset anordnar olika typer av jakt.

Fritid

I Klagstorp, som endast tar 10 minuter att nå med cykel, finns flera föreningar i form av fotbollsklubben Klagstorps IF, Södra Åby Hembygdsförening, Klagstorps Föreläsningsförening. I gympasalen i Klagstorp finns "Alla kan gympa" som har gruppass i form av Yoga, Zumba och basgympa. Bedinge Golfklubb ligger även detta på ett kort avstånd.

Kommunikation

Från grannbyn Klagstorp går bussar till Trelleborg. Från Beddingestrand, ca 10 minuter cykelväg går buss mot Trelleborg och Ystad.

Familjeliv

Närmsta förskola är Klagstorps förskola. F-6 skola finns även denna i Klagstorp. Efter årskurs 6 går barnen på Väståkra i Anderslöv.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.