Källstorpsvägen 225-0 / Källstorp / Klagstorp / Trelleborg

Renoverad skånelänga med milsvid utsikt över slätten, välkomna till denna lantliga idyll!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
143/23 kvm
Driftkostnad
29 148 kr/år
Totalareal
869 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-05
Bostaden är såld!

Denna villa på källstorpsvägen såldes av oss 2019-06-05. Se alla våra försäljningar i Klagstorp samt även på källstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Källstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi fått möjligheten att presentera denna renoverade skånelänga på Källstorpsvägen. Bostaden har genomgått en omfattande renovering från 2017 där man har bytt tak, fönster och gjutit ny platta. Alla ytskikt är givetvis renoverat tillsammans med badrum och kök. Det är helt enkelt bara att flytta rakt in och njuta av de vackra omgivningarna!
Bostaden har 4 rum varav 3 sovrum samt badrum, uterum, toalett och två rejäla klädkammare. Gäststuga med bastu finns när man har långväga besök!
Lättskött trädgård med flera uteplatser. På tio minuters cykelväg finns Beddingestrands härliga sandstränder och kommunikation in till Trelleborg. Grannbyn Klagstorp är perfekt för barnfamiljen. Här finns både förskola och skola samt en välkänd mataffär för dess lokala köttsortiment.

Är man på jakt efter en renoverad åretruntbostad eller varför inte ett sommarhus på söderslätt så erbjuds möjligheten nu!
Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration