Lilla Jordbergavägen 500-0

Lilla Jordbergavägen 500-0

Slutpris

3 575 000 kr


Lilla Jordberga— Klagstorp— Trelleborg

Lilla Jordbergavägen 500-0


Slutpris
3 575 000 kr

Lilla Jordberga— Klagstorp— Trelleborg

Otroligt charmig skånelänga anno 1870

Omgiven av böljande fält och med en porlande å längst tomtgränsen presenteras denna fastighet om hela 8440 kvm med ett otroligt charmigt boningshus anno 1870. Vacker tegelfasad med spröjsade fönster ramar in denna typiska långsmala skånelänga. Inne möts vi av synliga takbjälkar, vackra brädgolv och fina ytskikt. Signifikant för skånelängor är just att de är långsmala med genomgångsrum. Det finns ett sovrum idag och med enkelhet kan man göra ännu ett. Badrummet är kaklat och utrustat med både badkar och dusch. I vardagsrummet och sovrummet finns kaminer som bidrar både till mysfaktorn och kompletterande uppvärmning.

Känslan av lugn och harmoni är påtaglig, såväl utomhus som inomhus. Utemiljön är helt underbar med flera olika "rum" och platser för avkoppling. Ta kaffekoppen med dig och strosa genom den tillhörande lilla träddungen ner till den porlande ån, eller till bersån med träd som en gång planterats i en cirkel och nu ger välbehövlig skugga en varm sommardag. Eller varför inte platsen vid buxbumhäckarna eller äppelträdet. Vill du ha sol eller skugga - det är bara att välja.

Ladan om ca 360 kvm byggdes 1897. Förvaring, verksamhet, uthyrning... Valet är fritt. Tredje byggnaden på fastigheten är ett garage/uthus med vind ovanpå. Här finns hydrofor till vattnet samt bra plats för t.ex. verkstad.

1800-tal i all ära, men vissa moderniteter vill vi väl ändå ha! Fiber finns indraget och minireningsverket installerades 2022.

Med lite sorg i hjärtat ska nu säljaren flytta vidare och detta hus söker sin nya ägare. Perfekta villan för paret eller den lilla familjen, eller kanske ett semesterboende för den som förälskat sig i den skånska landsbygden men ändå vill ha närheten till Sturup eller kontinenten. Sturup nås på ca 20 minuter, likaså Trelleborgs tätort. Malmö nås på ca 40 minuter. En cykeltur på sju km leder dig till den vackra vita sandstranden i Beddingestrand!

Välkommen!


Boarea/biarea
119/400 kvm
Driftkostnad
52 410 kr/år
Tomtarea
8 440 kvm
Rum
4 rum (1-2 sovrum)
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Lilla Jordbergavägen såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Klagstorp samt även på Lilla Jordbergavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.