Vallbyvägen 200 / Vallby / Klagstorp / Trelleborg

Kärt hus i hjärtat av Vallby

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea/biarea
96/111 kvm
Driftkostnad
36 416 kr/år
Tomtarea
937 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-12-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Vallbyvägen såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Klagstorp samt även på Vallbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Vallby - en knapp kvarts bilfärd utanför Trelleborg samt ca en kvart från kusten. Här finns nu ett kärt stenhus anno 1932 till salu med trevliga sällskapsytor på bottenplan och två sovrum på ovanvåningen. Sällskapsrum i fil med brädgolv och centralt placerad kamin. Här bjuds det på fönster i tre väderstreck. Sällskapsrummet leder vidare till möblerbar hall och "veranda" med utsikt mot den vackra allmogeträdgråden i öst. Helkaklat badrum med dusch samt arbetskök. Husets båda sovrum finner vi på ovanvåningen där det även finns en möblerbar hall.

Rymligt garage om ca 70 kvm samt trevligt uterum med utsikt över hästhagarna - totalt avstressad miljö! Vackert anlagd allmogeträdgård i norr, öst och söder. I väster finns biluppställningsplatsen och regionbussen mot Trelleborg går några meter bort.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vallby

Vallby är en liten by strax utanför Klagstorp, belägen på vackra Söderslätt en knapp kvarts bilfärd utanför Trelleborg. Fornfynd tyder på att trakten var tidigt bebodd och Vallby finns omnämnd i skriftliga källor alltsedan 1300-talet.

Nöje

Med närheten till Klagstorp ges möjligheten till den enkla servicen. Populära livsmedelsbutiken ICA Nära Persson är bl.a. kända för sin charkavdelning och är en central punkt i Klagstorp tillsammans med pizzerian.

Fritid

I Klagstorp finns flera föreningar i form av fotbollsklubben Klagstorps IF, Södra Åby Hembygdsförening och Klagstorps Föreläsningsförening. I gympasalen i Klagstorp finns "Alla kan gympa" som har gruppass i form av Yoga, Zumba och basgympa. I Södra Åby finns Küngs Gym.

Kommunikation

I byn stannar regionbuss 184 som når Trelleborg central på 20 minuter.

Familjeliv

Förskola och Klagstorpsskolan för årskurs F-6 finns i Klagstorp.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.