Vedbyvägen 30

Vedbyvägen 30

Slutpris

1 895 000 kr


Klippan

Vedbyvägen 30


Slutpris
1 895 000 kr

Klippan

Hus på stor hörntomt med stort garage!

Välkomna till Vedbyvägen och detta trevliga 1½-planshus med källare på en stor inhägnad hörntomt.

Man parkerar smidigt bilen i garaget eller på den stora uppfarten, här finns plats för flera bilar. Tar man sedan ingången på framsidan av huset möts man av en rymlig hall där man kan hänga av sig ytterkläder och ställa skor m.m. Direkt till höger finns det första sovrummet men som idag används som tv-rum. Härifrån har man en dörr ut till trädgården och det är denna entré man vanligtvis tar när man parkerar i garaget. Vidare har vi ett vardagsrum med utrymme för en stor soffgrupp, ett matrum med plats för stort matbord och öppet in till köket. Köket är från IKEA och utrustat med diskmaskin, stor kyl och frys, ugn, spis samt fläkt. Intill köket finns en liten hall med utgång till trädgården. Sist på bottenvåningen hittar vi badrummet som förutom dusch, toalett och handfat även har tvättmaskin och torktumlare. På ovanplan hittar vi sedan de andra tre sovrummen samt ett badrum. I källaren finns pannrum, torkrum och förvaringsrum.

På tomten finns sandlåda, lekställning och gungställning. Det finns också ett växthus och en hundgård. Det finns ett stort inglasat uterum men som är i behov av renovering och används idag mest till förvaring.

Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med bra kommunikation och service. För er som inte pendlar med bil så finns det busshållplatser och tågstation. Ni finner även två livsmedelsbutiker som Ica och Coop. Vårdcentral, apotek, systembolaget, restauranger, bensinstationer, padelhall, bowlinghall, skolor som nya Kungsfiskare skolan och Tegelbruksskolan. På promenadavstånd finner man förskolor, bensinstationer, livsmedelsbutiker, bank, badhus, bowlinghall, apotek och vårdcentral.

Missa inte denna trevliga familjevilla!


Boarea/biarea
120/30 kvm
Driftkostnad
48 869 kr/år
Tomtarea
1 119 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-09-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Vedbyvägen såldes av oss 2022-09-18. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på Vedbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.