Blåtands väg 7 / Kristianstad - Öllsjö / Kristianstad

Trevligt 1 1/2-plans hus med källare i familjevänliga Öllsjö

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
105/106 kvm
Driftkostnad
39 729 kr/år
Totalareal
1 204 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Blåtands Väg såldes av oss 2020-02-14. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Blåtands Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Öllsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta trevliga putsade 1 1/2-plans hus med källare och stort kopplat garage. Beläget i Öllsjö med närhet till skola, kommunikationer och service. Stor skyddad och uppvuxen trädgårdstomt i bästa sydvästläge. Ett hus med trevlig planlösning och fint flöde.
Generöst vardagsrum med vacker kakelugn och fina umgängesytor, mysig veranda, allrum, inbjudande kök med matplats, 3 sovrum, wc/dusch och praktisk källare. Garaget har möjligheter med stora ytor och kontorsdel. Ett hus att trivas i. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Öllsjö

Trivsamt och barnvänligt bostadsområde i sydvästra delen av Kristianstad.

NÖJE

Från Öllsjö har du nära till Kristianstad centrum och där finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Här finns fina motionsslingor att promenera eller jogga runt. I Vä, några kilometer iväg hittar du fotbollsplan, tennisbanor, utomhusbad och andra fritidsaktiviteter.

KOMMUNIKATION

Utmärkta förbindelser med stadsbussen in till Kristianstad, det finns även fina cykelvägar.

FAMILJELIV

I Öllsjö finns flera olika förskolor att välja mellan. På Öllsjöskolan går barnen hela grundskolan. Gymnasium finns flera olika alternativ i Kristianstad.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.