Handlarens väg 17

Handlarens väg 17

Slutpris

3 525 000 kr


Balsby— Kristianstad

Handlarens väg 17


Slutpris
3 525 000 kr

Balsby— Kristianstad

Trevlig 1,5-plansvilla på sjönära läge i Balsby!

På lugn och familjevänlig gata i mysiga Balsby, med gångavstånd till badplatsen, ligger denna trevliga 1,5-plansvilla med vidbyggt garage och källare. Villan har även ett stort uterum att njuta i från tidig vår till sen höst. Från uterummet har vi access till trädgården som är synnerligen välskött, här är sol från morgon till kväll!
Tomten är mycket välskött med flertalet fruktträd och en trevlig takbeklädd uteplats för många njutbara stunder, här står grillen bra placerad.
Garage och stor uppfart med plats för många bilar. På tomten står även en friggebod som rymmer trädgårdsredskapen och andra allehanda ting.
Genom häcken på baksidan, via en portal tar man sig lätt ut på cykelvägen som går hela vägen in till Kristianstad eller ner till badplatsen som nås på endast en minut.

Interiört finner vi väldisponerade och trevliga 5 rum och kök. På nästan hela entréplanet ligger snyggt mörkt skeppsgolv. Entréplanet erbjuder en bra hall, stora och luftiga sällskapsytor i de båda vardagsrummen som rymmer både loungemöbler, matsal med plats för många middagsgäster och tv-hörna. Intill matsalen finner vi det snygga köket från Kvänum med alla önskvärda bekvämligheter. Här finns även ett rymligt sovrum, nyrenoverat badrum från 2023 med dusch. Här finns groventré som tar oss vidare till det vidbyggda garaget.

En trappa i hallen leder oss upp till ovanvåningen där vi möts av en mindre allrum i takkupan som funkar bra som kontorsutrymme eller kanske pysselhörna. Här uppe finns 2 bra sovrum med inbyggd garderobsförvaring samt ett ljust helkaklat badrum med bubbelbadkar.

På källarplanet, som är uppvärmd, finns tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, torktumlare och tvättho. Bra och rymligt torkrum för kläderna där även värmepannan är placerad och ytterligare rum för förvaring/förråd. Här finns ett tvättnedkast från hallen i entréplanet vilket förenklar vardagen.

Söker ni efter en trevlig familjevilla på toppenläge i Balsby, då har ni hittat rätt!

Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea/biarea
147/54 kvm
Driftkostnad
57 611 kr/år
Tomtarea
998 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-23

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Handlarens väg såldes av oss 2024-02-23. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Handlarens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.