Kommendantsvägen 52 / Kristianstad-Näsby / Kristianstad

3:a i välskött förening på Näsby!

Slutpris
669 000 kr
Boarea
70.5 kvm
Avgift
3 256 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kommendantsvägen såldes av oss 2019-02-08. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Kommendantsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns ett tillfälle att förvärva en 3:a på Näsby i HSB Brf Hoffmeister. Lägenheten ligger på första våningen. Vi bjuds på kök med matplats, Två sovrum varav ett med utgång till inglasad balkong. Vardagsrum med stora fönsterpartier mot gården. Badrum med tvättmaskin. I fonden finns drygt 15 000 kr att kunna använda till renovering om man vill. Välskött förening, lugnt område och fin utemiljö. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.