Lönbladsgatan 5 A / Kristianstad - Östermalm / Kristianstad

Fin gavellägenhet på Östermalm om 4 rum och kök!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
101 kvm
Avgift
5 565 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lönbladsgatan såldes av oss 2019-02-21. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Lönbladsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns det en fin 4:a till salu på Östermalm, dessutom är det en gavellägenhet med fönster åt 3 väderstreck! Vi möts av vackra golv, både ekparkett samt brädgolv. Ljusa väggar och tak. Stor möblerbar hall, 3 sovrum och vardagsrum/matrum med öppen spis, burspråk och balkong med sydvästläge. Den öppna spisen ger rummet karaktär och höjer mysfaktorn den svalare delen av året. Renoverat kök i "gammal" stil, plats för matbord invid fönstret. Gästwc och badrum med badkar. 101 välplanerade kvadratmeter med närhet till centrum! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.