Österlånggatan 7 / Kristianstad - Östermalm / Kristianstad

Charmig och smakfullt renoverad 2,5:a med balkong på Östermalm!

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
3 971 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österlånggatan såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Österlånggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett vackert 30-tals hus ligger denna rymliga 2,5:a i genomgående gott skick. Bostaden karakteriseras av tidstypiska vackra golv av fiskbensparkett samt även nyare golv i grå ton, samt en takhöjd långt över det vanliga. Detta har kombinerats med ett modernt kök med plats för litet matbord, från köket så nås balkongen med utsikt över innergården. Vardagsrummet är ljust och luftigt med två stora fönster med djupa nischer. Här finns plats för soffgrupp, intill ligger matrummet i "halvan", köket är strax intill. Sovrummet är stort och har flertalet garderober. Bra hall med plats för förvaring. Ett perfekt cityboende för dig som uppskattar närhet till stadens puls i charmig bostad med anor från förr. Husets egna konditori ligger så nära att man känner lukten av nybakt bröd, perfekt för helgens långa frukostar. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Lotta Sandberg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration