Österlånggatan 7 / Kristianstad - Östermalm / Kristianstad

Charmig och smakfullt renoverad 2,5:a med balkong på Östermalm!

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
3 971 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österlånggatan såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Österlånggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett vackert 30-tals hus ligger denna rymliga 2,5:a i genomgående gott skick. Bostaden karakteriseras av tidstypiska vackra golv av fiskbensparkett samt även nyare golv i grå ton, samt en takhöjd långt över det vanliga. Detta har kombinerats med ett modernt kök med plats för litet matbord, från köket så nås balkongen med utsikt över innergården. Vardagsrummet är ljust och luftigt med två stora fönster med djupa nischer. Här finns plats för soffgrupp, intill ligger matrummet i "halvan", köket är strax intill. Sovrummet är stort och har flertalet garderober. Bra hall med plats för förvaring. Ett perfekt cityboende för dig som uppskattar närhet till stadens puls i charmig bostad med anor från förr. Husets egna konditori ligger så nära att man känner lukten av nybakt bröd, perfekt för helgens långa frukostar. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Lotta Sandberg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm ligger centralt, här är det nära till det mesta.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång och cykelavstånd till det mesta. Tåg- och bussstationen ligger på gångavstånd och därifrån tar dig snabbt och lätt vidare.

FAMILJELIV

När du bor på Östermalm har du flera valmöjligheter vad gäller förskolor och skolor i närheten. Tivoliparken ligger en kort promenad bort, där hittar du lekplatser och olika evenemang. Kristianstads bibliotek ligger på Östermalm.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.