Siktvägen 6 / Kristianstad

Trivsamt boende på attraktivt läge på Möllebacken!

Slutpris
1 710 000 kr
Boarea/biarea
73/70 kvm
Driftkostnad
23 150 kr/år
Totalareal
1 264 kvm
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Siktvägen såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Siktvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Siktvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna gedigna 1-plans villa med källare på Möllebacken! Trivsamt boende på omtyckt läge på stor uppvuxen trädgårdstomt belägen på lugn återvändsgata. Väldisponerad villa med öppen planlösning mellan fräscht vardagsrum med matplats och kök, 2-3 sovrum, rymlig källare med bl a allrum med separat ingång. Mysig veranda och fina uteplatser i skönt syd/västläge. Ett hus att trivas i! Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Möllebacken

Lugnt och barnvänligt bostadsområde omringat av åkrar och grönområden. Möllebacken ligger i den nordligaste delen av Kristianstad och gränsar till Nosaby.

NÖJE

Nära till Kristianstad centrum som har ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. C4-Shopping i Hammar finns också i närheten.

SPORT OCH FRITID

Nosaby/Möllebacken erbjuder fritidssysselsättning för alla åldrar. Fotboll, scouter, gröna promenadspår och golf precis runt knuten.

KOMMUNIKATION

Med stadsbussen tar du dig snabbt och enkelt in till stan. För den som gillar vardagsmotion finns det fina cykelvägar som på ett säkert sätt tar dig in till stan.

FAMILJELIV

Här finns förskolor alldeles i närheten. Låg- och mellanstadiebarnen går på Kulltorpsskolan, Hammars skola eller Gustav Hällströms skola. Högstadieskola årskurs 6-9 är Nosabyskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.