Tredalagatan 15B / Kristianstad - Östermalm / Kristianstad

Välplanerad och genomgående trea med centralt & lugnt läge på Östermalm!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
4 077 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-02-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tredalagatan såldes av oss 2020-02-05. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Tredalagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har nöjet att presentera ett trivsamt hem med karaktär! På lugna och trevlig Östermalm finns möjligheten att bli ny ägare till denna underbara bostad.

Lägenheten är genomgående i mycket trevligt skick och färgsättningarna är tidlösa. Boendet fördelar sig över ett smakfullt kök i ek med full maskinell utrustning samt matplats för ca 4 personer. Helkaklat badrum i stilrena färger med dusch samt två bra sovrum och en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp där man gärna samlas med familj och vänner. Balkong i sydvästläge där man kan njuta av dagen samt snygga golv i hela lägenheten.

Brf Malacka är en välskött och stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, en trevlig välskött innergård, takterrasser och miljöhus. I månadsavgiften om 4077 kronor ingår vatten, värme, källarförråd, vindsförråd samt basutbud gällande TV kanaler. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!
Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm ligger centralt, här är det nära till det mesta.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång och cykelavstånd till det mesta. Tåg- och bussstationen ligger på gångavstånd och därifrån tar dig snabbt och lätt vidare.

FAMILJELIV

När du bor på Östermalm har du flera valmöjligheter vad gäller förskolor och skolor i närheten. Tivoliparken ligger en kort promenad bort, där hittar du lekplatser och olika evenemang. Kristianstads bibliotek ligger på Östermalm.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.