Väverigatan 1B / Kristianstad - Söder / Kristianstad

Ett tillfälle att bo centralt med utsikt över Helge å!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
5 400 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väverigatan såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Väverigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt och eftertraktat läge vid Helge å ligger denna trerumslägenhet som måste upplevas på plats! De 91 kvadratmeterna är fördelade på två rymliga sovrum, två badrum, klädkammare samt ett vardagsrum i samspel med matrum och kök. De karaktäristiska terrasserna i denna förening har gett staden ett medelhavsutseende. Den inglasade terrassen ger möjlighet till nyttjande under större delen av året och har en fantastisk utsikt över Helge å. Här på Väverigatan 1B bor man i den omtyckta bostadsrättsföreningen Båten med hiss i huset och närhet till allt som Kristianstads centrum har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Söder

På Söder bor man centralt i Kristianstad och har nära till det mesta! Här finns villor, flerfamiljshus och konferens- & kontorsområdet Yllan.

NÖJE

Vattenriket med rikt djurliv. Tivoliparken för lekplatser och evenemang. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker, teater, bio och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång- & cykelavstånd till tåg- och busstation. Från Söder har man dessutom nära till påfarten till E22, som lätt tar dig vidare i Skåne.

FAMILJELIV

Bra förskolor inom cykel- och gångavstånd. Grundskolor finns det ett flertal olika att välja mellan.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.