Östra Storgatan 74 / Kvidinge / Åstorp

Välplanerad villa med tre sovrum i Kvidinge.

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea/biarea
110/53 kvm
Totalareal
708 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-07-19
Bostaden är såld!

Denna villa på östra storgatan såldes av oss 2019-07-19. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på östra storgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvidinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna charmiga villa på Östra Storgatan 74 i Kvidinge. Huset har en ljus öppen planlösning med generösa sällskapsytor. Köket är rymligt och erbjuder bra förvaring och möjlighet till stor matplats. Från köket kan man även nå den stenlagda uteplatsen. Vardagsrummet är tillräckligt stort för en stor soffgrupp och matsalsmöblemang och det finns även en öppen spis med energikassett. På nedervåningen finner vi även ett av husets tre sovrum. Hallen, badrummet och köket på nedervåningen har vattenburen golvvärme. Badrummet på entréplan renoverades så sent som i år och det finns våtrumsintyg på det. Ovanvåningen bjuder på två rymliga sovrum, förvaring i vind och garderob samt en toalett med dusch.

Till huset finns också en annan friliggande byggnad/bod där man har tvättstugan samt förråd. Här står även värmepannan.

Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun. Byn ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan. I byn bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar än till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-5. Kvidinge har även ett friluftsbad som även besöks av bybor från orterna omkring Kvidinge.

Välkommen till ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration