Sök Meny
Såld

Landskrona - Nyhamn / Badhusgatan 5

Lägenhet på förstklassigt läge

På vån 4 av 5 erbjuds denna fantastiskt fina 3:a i ett av de två senaste husen i Nyhamn. Genomgående och välplanerad planlösning, två generösa balkonger, varav den ena erbjuder en vacker och obruten vy upp längs sockerbrukshamnen och den andra ett grönt och rogivande motiv. Köket blir en trevlig mittpunkt med den delvis öppna planlösningen mot matplats och vardagsrum. En alltigenom välhållen lägenhet i gott skick.

Nyhamn erbjuder ett exklusivt läge med närhet till det mesta. I omgivningen ligger hamninlopp, båthamn, badstrand och promenadstråk. Landskrona centrum ligger några minuters promenad bort med flertalet restauranger och butiker. Närhet till busshållplats.

Sponsrade länkar
Landskrona / Nyhamn
Badhusgatan 5
Slutpris: 3 150 000 kr
Boarea: 83 kvm
Avgift: 5 100 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Landskrona / Badhusgatan