Badhusgatan 5 Lgh 1401 / Nyhamn / Landskrona

THE PENTHOUSE - magisk takvåning på gavelläge, med två terrasser!

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea
106 kvm
Avgift
6 247 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-07-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Badhusgatan såldes av oss 2019-07-23. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Badhusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna fantastiska takvåning erbjuder två terrasser, varav den ena med både inglasat "uterum" och soldäck i västerläge! Interiört är det fokus på öppna, sociala ytor med stora glaspartier som skapar ett sällan skådat ljusflöde. Utsikten är fenomenal, med vyer i tre väderstreck. Genomtänkt och tilltalande planlösning som inrymmer både gäst-wc och badrum. Stilren och sober färgsättning där vacker ekparkett möter släta, vitmålade väggytor överlag. Omgivningarna består av vackra, grönskande parker, 1500-talsfästning med rundturer, hamnens tilltalande layout där vattnet letar sig hela vägen fram till stadshuset i framförliggande Sockerbrukshamnen. Nybyggda hotell Öresund Conference & Spa ligger mittemot och erbjuder både restaurang med uteservering och spa-avdelning med 3 pooler på taket.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.