Badhusgatan 23

Badhusgatan 23

Slutpris

4 000 000 kr


Nyhamn— Landskrona

Badhusgatan 23


Slutpris
4 000 000 kr

Nyhamn— Landskrona

Magisk seaside-våning med underbara vyer från dubbla balkonger

Nu ges möjligheten att förvärva denna unika gavellägenhet med nyrenoverat kök och fantastiska vyer över såväl Öresund, Ven och Gråen som över takåsarna mot centrum samt vattentornets och Sofia Albertinas ståtliga silhouetter. Vyer och utblickar som är svåra att göra rättvisa i ord och bild utan måste upplevas på plats.

Förmodligen Nyhamns enda 2:a med dubbla balkonger och nyligen renoverad med påkostat kök från Ballingslöv samt modifierad planlösning som ytterligare förstärker den öppna, ljusa känslan i lägenheten som är resultatet av 2,70 meters takhöjd och generöst tilltagna fönsterpartier i tre väderstreck.

Planlösningen fördelar sig på en entré med förvaring som öppnar upp sig mot det stilfulla köket där den väl tilltagna köksön utgör lägenhetens naturliga mittpunkt och sociala samlingsplats. Vardagsrum och matplats förenas i en öppen disposition och kompletteras av ett underbart sovrum, ett stort, helkaklat badrum med golvvärme och tvättsektion samt en rymlig klädkammare.

Förråd i källaren som tillhör lägenheten samt övernattningslägenhet i föreningen som kan hyras mot mindre avgift.

I det expansiva Nyhamnsområdet är det lika nära till centrum, shopping och restauranger som till hav och bad. Sommartid fylls kajpromenaderna med folk som vill avnjuta såväl den underbara miljön som en god glass i stans populäraste glassbar. Underbara promenadstråk sträcker sig såväl längs med vattnet mot Borstahusen som genom grönskande parkområden i anslutning till den välbevarade 1500-talsfästningen Citadellet och Sveriges förmodligen vackraste koloniområde.

Välkommen på visning!


Boarea
73.5 kvm
Avgift
6 054 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-06-09

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Badhusgatan såldes av oss 2023-06-09. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Badhusgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.