Fogdegatan 14

Fogdegatan 14

Slutpris

3 750 000 kr


Norra Borstahusen— Landskrona — Landskrona

Fogdegatan 14


Slutpris
3 750 000 kr

Norra Borstahusen— Landskrona — Landskrona

Radhus med egen parkering & uteplats i solsäkert västerläge

Nu ges möjligheten att förvärva ett helt nytt radhus i attraktiva och expansiva Norra Borstahusen med direkt närhet till Engelska skolan, golfbanor, badplatser samt ny COOP-butik och STC-gym. Bostaden håller i skrivande stund på att slutföras och tillträde är satt till början av november.

Huset har en entrésida med egen parkeringsplats samt utrymme för cykelparkering och kanske en mindre uteplats. Husets trädgårdssida har en anlagd uteplats i västerläge med trädäck, gräs och en förrådsbyggnad.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande, rymlig entré som övergår i kök med sittplatser runt central köksö, vardagsrum och matplats i en öppen planlösning som kompletteras av ett helkaklat badrum med tvättsektion. Ovanvåningen erbjuder 4 sovrum av skiftande storlek samt ett helkaklat badrum. Om så önskas kan ett av sovrummen öppnas upp till ett allrum.

Genomgående enhetliga ytskikt med vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett bidrar till ett ljust, harmoniskt intryck.

Det utmärkta läget erbjuder gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor. Gastronomiska upplevelser och trevligt häng erbjuds på välrenommerade Kvarteret Erikstorp samt nyöppnade Kompass och Pumphuset nere i Borstahusens hamn. Dessutom direkt närhet till Engelska skolan F-9, Montessori F-9, Borstahusens idrottsplats samt utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till motorväg i såväl norr- som södergående riktning.

Tillträde i början av november.

För mer information kontakta ansvarig mäklare.


Boarea
114 kvm
Avgift
4 969 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-07-01

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Fogdegatan såldes av oss 2022-07-01. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Fogdegatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.