Midhemsvägen 8

Midhemsvägen 8

Slutpris

4 900 000 kr


Egna hem— Landskrona

Midhemsvägen 8


Slutpris
4 900 000 kr

Egna hem— Landskrona

60-talsvilla i utmärkt skick med magisk trädgård, pool & inredd källare

Stilfull, vitmålad tegelvilla i genomgående utmärkt skick som underhållits löpande under åren med bland annat bytt tak och nyligen totalrenoverad, uppvärmd pool.

Den underbara trädgården i solsäkert söderläge har under många år planerats och anlagts med stor omsorg och känsla. En verklig oas att blicka ut över från uterum och vardagsrum såväl dagtid som kvällstid när den är vackert upplyst. Platsbyggd grillplats i skuggan av det magnifika valnötsträdet, trivsamma uteplatser samt den härliga poolen inbjuder till magiska sommardagar och kvällar. Dessutom helt omsluten av murar och uppvuxna häckar så att hela familjen med såväl barn som husdjur kan umgås och springa fritt.

Entréplanet fördelar sig på ett generöst tilltaget vardagsrum med riklig fönstersättning, ett rymligt matrum, ett kök med matplats samt en gästtoalett och ett sovrum. Dessutom ett generöst tilltaget uterum med skjutdörrspartier som kan öppnas upp mot magin utanför.

På ovanvåningen möts man av ett rymligt allrum, ett helkaklat badrum samt ett större sovrum i anslutning till balkong och klädkammare. På motsatta sidan ytterligare ett väl tilltaget rum som tidigare varit uppdelat i två normalstora sovrum och återigen kan återställas om så önskas.

Källaren som är både inredd och uppvärmd har separat ingång och erbjuder ett rymligt sällskapsrum om dryga 30 kvm som kompletteras av en fräsch tvättstuga, duschrum med fungerande bastu samt en mindre matkällare, ett mindre förråd/gästrum och ett större förråd. Utmärkta möjligheter med andra ord om man kanske vill ha ett hemmagym, ett biorum, en verkstad, hemmakontor eller liknande.

Fiber indraget, garage med fjärrstyrd port och stenlagd uppfart med plats för två bilar.

OBS, huset är förbesiktigat och såväl protokoll som energideklaration ligger under fliken Dokument & Länkar.

Egna Hem är ett lugnt, trivsamt villaområde med gångavstånd / cykelavstånd till det mesta staden har att erbjuda i form av centrum, skolor, idrottsarenor och friskvårdsanläggningar. Direkt närhet till stadsbussar, pizzeria och närbutik.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
145/90 kvm
Driftkostnad
49 500 kr/år
Tomtarea
905 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-08-04

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Midhemsvägen såldes av oss 2023-08-04. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Midhemsvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.