S:T Olovsgatan 16 / Landskrona

Ytterst smakfullt renoverat med balkong i solsäkert sydvästläge

Slutpris
840 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
4 181 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:t Olovsgatan såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på S:t Olovsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av S:t Olovsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående 2:a med balkong i sydvästläge som i mitten av 2017 genomgick en såväl påkostad som stilfull renovering. Exklusiva materialval harmonierar väl med enhetliga ytskikt och en dämpad färgskala som bidrar till en ytterst inbjudande känsla. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte.

Den väldisponerade planlösningen erbjuder naturligt ljusinsläpp likväl som trevlig utsikt från samtliga rum, bland annat över föreningens välskötta innergård och Wetterlindska möllan på kvarntorget.

Trevligt läge där man har den gamla stadsdelen Plorren som granne, gångavstånd till centrum, sjukhus och vårdcentral, samt närbutik, bageri och kommunikationer strax utanför porten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration