Strandvägen 35 B / Strandvägen / Landskrona

Praktfull etagevåning med sundet i blickfånget

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
119 kvm
Avgift
7 458 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2-3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strandvägen såldes av oss 2018-02-23. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Strandvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Praktfull etagevåning längs strandvägen från vilken sundet med sitt skiftande skådespel är ständigt närvarande. Riklig fönstersättning, generös takhöjd och spännande snedtaksdetaljer bidrar till en spännande, personlig planlösning som genomgående är i välhållet, utmärkt skick. Många fönster, stora som små samt balkong i sydvästläge fångar in omgivningarna på ett smakfullt sätt där blickarna kan vandra från det vidsträckta excercisfältet till grönskande vegetation, vackra byggnader, sundet och ven.

Dispositionen fördelar sig på två rejäla sovrum, två badrum med dusch och golvvärme, kök och vardagsrum samt ett generöst tilltaget allrum på ovanvåningen som kan nyttjas efter behov och önskemål. Balkongen kompletteras av en fjärrstyrd markis och parkeringsplats i carport ingår i avgiften.

Direkt närhet till havet och underbara strövområden samt gångavstånd till centrum, Borstahusen, skola och välrenommerade restauranger. Dessutom golfbanor, spa och badplatser endast några minuter bort.

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration