Plöjargränd 71 / Östra Lerberget / Lerberget / Höganäs

Radhus med generösa öppna ytor på Plöjargränd 71.

Slutpris
2 190 000 kr
Boarea
116 kvm
Driftkostnad
24 357 kr/år
Tomtarea
137 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2018-10-05
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Plöjargränd såldes av oss 2018-10-05. Se alla våra försäljningar i Lerberget samt även på Plöjargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Lerberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta fina radhus på Plöjargränd 71. Bostaden erbjuder en fint renoverat entréplan med kök, badrum med tvättstuga, gästtoalett, klädkammare samt vardagsrum. Bostaden har öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet vilket ger härliga utrymmen för stort matsalsmöblemang och en stor soffgrupp. Från vardagsrummet har man även utgången till träaltanen och trädgården. Trädgården och altanen ligger i soligt sydväst-läge där man kan njuta av solen nästan hela dagen. På tomten finns också ett tillhörande förråd. Vidare på ovanvåningen finns två sovrum, ett allrum med balkong, klädkammare samt ett badrum. På ovanvåningen skulle man vid behov kunna göra fler sovrum på bekostnad av allrummet. Till bostaden hör även ett garage en bit bort från huset. Här bor man i ett mycket barnvänligt område med gångavstånd till förskola upp till klass 9. Här kan man inte annat än att trivas, välkommen hem!

Under 2010 gjordes en större renovering av bostaden. Fönster byttes, taket byttes, nedanvåningen renoverades m.m. Sedan dess har nuvarande ägare tagit väl hand om bostaden.

______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0793-47 38 21 eller j.eriksson@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.