Plöjargränd 147

Plöjargränd 147


Lerberget— Höganäs

Plöjargränd 147



Lerberget— Höganäs

OSLIPAD DIAMNAT I ÖSTRA LERBERGET I TVÅ PLAN MED FANTASTISK TRÄDGÅRD!

Välkomna till Plöjargränd 147 som ligger på ett hörnläge i två plan i den större storleken i området om 156 kvm som har uterum, inglasad balkong och en fantastisk trädgård som blommat fram genom åren i ett soligt västerläge!

Efter att ni parkerat bilen i garaget som ingår via samfälligheten så möts ni av en ljus hall med god plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man grovköket och gästtoaletten. Stort luftigt vardagsrum som får härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna och gavelfönstret vilket bara denna bostad har. Lättmöblerade ytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Längst in i vardagsrummet finns möjlighet att stänga igen och göra ett femte sovrum. Härifrån når ni det inglasade uterummet som kan möbleras med utsikt mot den grönskande trädgården. Lättskött trädgård med stenplattor som nås genom uterum och kök som är väl omhändertagen och här finner man även ett förråd. Möjligheten finns att isolera det och inreda som ett gästrum eller till tonåringen men idag används det till att förvara trädgårdsredskapen. Äldre kök i gröna köksluckor, rostfri diskbänk, laminatbänkskiva som erbjuder trevliga arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Är ni ute efter en luftigare planlösning så kan ni öppna upp till vardagsrummet.

På ovanvåningen finner man de fyra sovrummen som är i bra storlekar där samtliga rymmer säng, förvaring och skrivbord. Från det fjärde rummet som även är det största når ni den inglasade stora balkongen med plats till möblemang där solen tittar in till sent på sommarkvällen. Här finner vi även en klädkammare och badrum med badkar.

Ta tillfället i akt och skapa ert drömhem utav denna oslipad diamant med de rätta förutsättningarna och njut av ett lugnt område. I Höganäs bor man med en fantastisk natur, ni har Kullaberg som sträcker sig längst hela kommunen och omringad av en vacker kustremsa som lockar till både bad och äventyr. Ett rikt utbud av matutbud med gårdsbutiker, vinodlingar och saluhallar. En trevlig kommun som fylls på somrarna med besökare över hela världen, här finns många smultronställen att upptäcka, framförallt den fantastiska cykelvägen längs kusten som tar er hela vägen till Höganäs City eller Mölle! För pendlaren når ni 111:an på bara några minuter och det finns goda bussförbindelser. Underbart att på sommaren kunna ta cykeln ner till stranden och sen äta middag på hamnkrogen. För er som har barn så finns skolan några få meter ifrån bostaden.

Bostaden är förbesiktigad och ägaren har tecknat dolda felförsäkring. Ni finner överlåtelsebesiktningen, okulär kontroll och fukt kontroll på vår hemsida i annonsen under "dokument och länkar".


Boarea
156 kvm
Driftkostnad
35 655 kr/år
Tomtarea
180 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-05-23

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Plöjargränd såldes av oss 2022-05-23. Se alla våra försäljningar i Lerberget samt även på Plöjargränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.